ALS EEN VIS IN HET WATER… OP DE BAHAMA’S!

ALS EEN VIS IN HET WATER… OP DE BAHAMA’S!

Elke keer probeer ik weer wat meer aandacht te besteden aan mijn blog, maar helaas i failed, again. Daarom ga ik het vanaf nu ook niet meer zeggen, maar zie ik wel gewoon wanneer ik zin heb om een nieuwe blogpost te schrijven. Tegenwoordig ben ik al druk genoeg, maar vandaag wil ik jullie toch even iets vertellen over een waanzinnig mooie ervaring.

Mijn werk als stewardess gaat écht niet alleen maar over rozen, ook al denken veel van jullie dat volgens mij wel, haha. Af en toe gaat het namelijk wel alleen maar over rozen en vorige week was het zo ver. Ik vloog voor vier(!) nachten naar Miami toe. Van tevoren had ik al heel veel plannen gemaakt wat ik wilde gaan doen en wat ik niet wilde gaan doen, maar het is natuurlijk altijd nog maar de vraag of je er ook wel echt naartoe gaat. Het is en blijft luchtvaart en niets is zo veranderlijk als dat; ja, helaas heb ik daar zelf al meerdere bewijsstukken voor :-).

Gelukkig ging de vlucht door en afgezien van wat oponthoud in Orlando, wegens mega onweersbuien, kwam ik die zondagavond doodmoe, maar voldaan aan in het hotel in Miami. Na een nacht slapen en wakker worden zonder jetlag was het tijd om Florida te gaan verkennen en ontdekken. Ik was al eens eerder in Miami geweest, maar toen ben ik vooral in Miami zelf en de omgeving daarvan geweest. Ik wil jullie het liefst alles vertellen wat ik allemaal heb gedaan in Miami, maar ik denk dat deze blog eindeloos lang gaat worden als ik alles ook uitgebreid ga vertellen. Daarom een korte samenvatting van waar ik ben geweest/wat ik heb gedaan; krokodillen spotten in de Everglades, shoppen in de Sawgrass Mills, naar een honkbalwedstrijd van de Miami Marlins tegen de New York Yankees, fietsen langs North en South Beach, naar de Walmart, naar de Bahama’s en verder heb ik ook veel random rondgestruind.

In deze blog wil ik graag iets meer vertellen over mijn dagtrip naar de Bahama’s. Ja, je leest het goed; ik besloot samen met drie dagen collega’s om een dagje naar de Bahama’s te gaan. Vanuit Miami is dit namelijk best wel easy en halló; dit is toch echt een once in a lifetime experience! 

’s Ochtends om 6.30 werden wij opgehaald bij het hotel om naar de boot gebracht te worden. Ja, erg vroeg, maar ik heb nooit zoveel moeite met vroeg opstaan als ik er iets leuks voor terug krijg! De boottocht van Miami naar Bimini duurde ongeveer 2.5 uur; prima te doen, maar met alle security checks en douane controles ben je toch wel een tijdje onderweg. Anyway, lekker boeiend; dat heb je toch echt wel over voor een dagje Bahama’s. Het eiland Bimini is echt prachtig en ik zat met open mond te kijken toen wij steeds dichterbij het eiland kwamen. Bimini is een heel klein eiland, 23 km2 in totaal, waar je je echt even in het paradijs waant. Er zijn weinig toeristen te vinden en het water is waanzinnig blauw en mooi!

Wij hadden op de boot al een golfkarretje gereserveerd zodat we de hele dag lekker over het eiland konden scheuren en zo veel mogelijk konden zien. Nu is 23 km2 niet zo groot, maar een golfkarretje was perfect en we hebben het hele eiland kunnen zien. Ik heb mijn ogen uitgekeken en echt genoten van de rust, de zee, de zon en alles eromheen.

Waar ik trouwens kortgeleden pas achter kwam is dat Freek Vonk op Bimini is gebeten door dé haai, hóe toevallig! Ja, dit vind mijn inner Freek Vonk weer veel te leuk ;-).

Een dagje naar de Bahama’s; hoe vaak maak je dat nou mee? Ik misschien wel nooit meer, maar ik kan wel zeggen dat ik het gedaan heb en daar ben ik super blij mee en dit is iets wat ik de rest van mijn ga koesteren. Ik wil zo veel mogelijk zien van de wereld; de wereld heeft zó veel in haar mars en ik wil het liefst alles zien… nou jongens, Bahama’s… been there, done that!

Hieronder nog wat jaloersmakende foto’s; ik heb er bewust maar een paar gekozen, zodat ik jullie niet te veel pijn doe.

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “ALS EEN VIS IN HET WATER… OP DE BAHAMA’S!”

Geef een reactie