THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 6

THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 6

BIJNA KERST! BIJNA TIJD VOOR EEN NIEUW JAAR! Zoals je misschien wel gelezen hebt in mijn eerdere blog, zit ik niet mega lekker in mijn vel op dit moment. Daarom is het dus extra belangrijk om wat meer aandacht te besteden aan de things die mij happy maken. Ik leef altijd een beetje van geluksmomentje naar geluksmomentje en vandaag ga ik eens wat happy dingen op een rijtje zetten!

Dat het weer vroeger donker is; is met die kou wel gezellig ☼ Mijn eigen auto ☼ Mijn eigen droomhuisje ☼ De muziek van Bon Iver ☼ Dat ik koeien in mijn voortuin heb; plattelandsmeisje 2.0 ☼ Kerstlampjes ☼ De geur van verse bloemen ☼ Geurkaarsen ☼ Met een dekentje op de bank Netflixen ☼ Wandelen als het heel hard waait ☼ Mijn lieve vrienden en vriendinnen ☼ Vakanties plannen, maar niet boeken ☼ Heel warm douchen ☼ Sneeuw ☼ Mega zoetsappige kerstfilms ☼ Frambozen ☼ Mijn vakanties naar Egypte en Zwitserland; memories ☼ Mijn verjaardag ☼ Mijn nieuwe wereldkaart in de slaapkamer ☼ Wanneer mijn huis naar schone was ruikt ☼ Heel hard zingen onder de douche; sorry onderburen. ☼ Onverwachte, lieve dingen ☼

Oh ja; toen ik deze blog schreef stonden de koeien nog in mijn voortuinweiland. Ze zijn nu weg. 🙁 Het afgelopen jaar heb ik helaas weinig (kunnen) posten op Laugh Like Lisa, maar toch ben ik altijd verwend met mooie bezoekersaantallen.

Ik hoop dat jullie allemaal een waanzinnig mooie kerst tegemoet gaan; geniet er van, want voor je het weet is het weer voorbij en kun je weer een jaar wachten. Ik ga het dit jaar helemaal anders doen en anders vieren, maar daarover later meer!

Liefsje,

LisaGeef een reactie