Elke (wereld)reiziger moet dit in huis hebben

Elke (wereld)reiziger moet dit in huis hebben

Mijn hemel wat ben ik blij met mijn nieuwste aanwinst. De laatste maanden heb ik heel veel van de wereld mogen zien en daarom vind ik dit een fantastische aanwinst voor in mijn huisje. Een zeer populaire trend van de laatste tijd is er daarom ook eentje die heel erg goed bij mij past…

Tegenwoordig zie je ze bijna overal voorbij komen; wereldkaarten. Je ziet ze in allerlei maten en vormen en ik vind het fantastisch. Op dit moment heb ik op mijn kamer al een scratch map  hangen waar ik alle landen waar ik ben geweest kan doorkrassen. Maar mijn ultieme doel was toch wel om ooit zo’n waanzinnig mooie wereldkaart te hebben. Ik vind dit echt één van de leukste manieren om je huis te decoreren en er zijn zo veel opties!

Via de website van Wereldkaarten kom je allerlei kaarten tegen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt een wereldkaart laten afdrukken op hout, canvas of zelfs glas. Op deze manier kun je een wereldkaart kiezen die helemaal in/bij jouw huis, interieur en stijl past. Ideaal!

Wat ook heel erg leuk is, is dat er heel veel verschillende wereldkaarten te bestellen zijn. Je kunt kiezen voor de standaard variant, maar ook voor de speciale kinderwereldkaarten, historische wereldkaarten, wereldkaarten in kleur of juist in zwart wit; you name it, it’s there! Ik vind het top dat de meeste wereldkaarten uniek zijn en nergens anders verkrijgbaar zijn. Tegenwoordig hebben veel mensen er eentje in hun huis hangen en dan wil je er toch wel graag eentje hebben die nét ietsje anders is!

Kortgeleden ben ik op mezelf gaan wonen en deze wereldkaart voegt echt iets toe aan mijn eigen plekje. Er is niets zo leuk als het inrichten van (je eigen) huisje en het is zó tof om het helemaal eigen te maken. Deze wereldkaart hoort en past echt bij mij; ik hou van reizen, ik hou van de wereld en i haven’t been everywhere, but it’s on my list! Nu alleen nog een leuk plekje kiezen… ik wilde de kaart eigenlijk beneden in de hal hangen, maar ik vind hem zó mooi dat ik hem toch maar in de slaapkamer op heb gehangen!

Wil jij ook zo’n onwijs gave en vooral unieke wereldkaart? Ga dan snel naar de website van Wereldkaarten en bestel er ook eentje! You won’t regret it! #PRIMAKERSTCADEAUTJE!!!!

Liefsje,

Lisa

— Deze blog is geschreven in samenwerking met Wereldkaarten. Dit verandert echter niets aan mijn mening en ik sta volledig achter de producten van Wereldkaarten. — Geef een reactie